2012 Projekt | Září 7-8

Projekt služby 2012 byl naplánován na 7. – 8. 9. 2012. Letošní projekt služby se koná v Žilině na Slovensku. Stejně jako v minulých letech, bude Nadace W. Toronta a dobrovolníci cestovat do Slovenské republiky na svůj výroční projektu služby.

Aktuální informace a další informace naleznete na adrese nadace na Facebooku nebo na webových stránkách v části 2012 PROJEKT.

V průběhu let podpora projektů služby mezi členy CJK v České republice a na Slovensku stále roste. V roce 2009 například více než 110 dobrovolníků cestovalo z obou zemí a ze Spojených států do Košic, na Slovensku, aby fyzicky a finančně podpořili tři různé lokality projektu. Každoroční událost je vzrušující i uspokojující. Je uděláno mnoho dobra.

To poukazuje na to, že každý projekt potřebuje dobrovolníky a peníze. To je výzva pro individuální podporu a finanční pomoc těm, kteří sloužili, nebo jsou spojeny s těmito nádhernými zeměmi. Naplánujte si svou účast s námi na dalším v projektu služby, nebo poskytněte finanční příspěvek. Všechny příspěvky do Nadace W. Toronta jsou určeny výlučně pro usnadnění a nadační fond projektů. Členy rady nadace darují svůj čas, cestovní výdaje na cestu tam a zpátky z projektů a další prostředky. Každý příspěvek nadaci použijí výhradně k financování a usnadnění projektu dané služby. Prosím, zvažte darování finančního příspěvku. Můžete tak učinit přes PayPal na webových stránkách nadace www.torontofoundation.org nebo zasláním daru na účet nadace. Každý dar pomůže. Naším cílem je zajistit ročně na projekt 100 000 až 200 000 Kč.

Nadace W. Toronta je nezisková 501 (c) (3) organizace se sídlem v Salt Lake City, Utah, která podporuje humanitární a vzdělávací projekty v bývalém Československu. Byla založena v březnu roku 2003 skupinou navrácených misionářů CJK. Nadace W. Toronto financovala a financuje řadu projektů v České a Slovenské republice ve velké části díky velkorysým daňově uznatelným příspěvkům její přátel a příznivců.
Přijďte a přidejte se k nám v projektu služby roku 2012, letos v září v Žilině na Slovensku! Pro více informací navštivte naši stránku na Facebooku nebo nás kontaktujte na wallace.toronto@gmail.com